Ostamassa

Kun olet suunnittelemassa ja tekemässä ehkä elämäsi merkittävintä hankintaa, kannattaa kääntyä meidän puoleemme.

Kunnia-asiamme on, että ostaja saa oikeat ja riittävät tiedot ostamastaan kohteesta. Tiedonantovelvollisuutemme on huomattavasti laajempi kuin yksityisen myyjän.

Pidämme huolen siitä, että ostaja ymmärtää mitä on ostamassa. Kerromme laajasti kohteeseen liittyvät asiat, jolloin ostaja voi tehdä päätöksensä perustuen oikeisiin faktoihin. Tämä tuo turvallisuutta elämäsi tärkeimpään kauppaan!

Palvelemme ostoaikeissa olevia asiakkaita koko Uudenkaupungin alueella. Saat käyttöösi vahvan ammattitaidon ja osaamisen alalta sekä varman seututuntemuksen.

Tutustu rauhassa Etuovi.com -palvelussa oleviin kohteisiimme ja valitse Sinuun omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva uusi koti tai sijoituskohde.

Ota meihin yhteyttä ja voit olla turvallisin mielin siitä, että olet hankintaasi tyytyväinen vielä vuosienkin jälkeen!

Tunnemme markkinan ja kohteet perusteellisesti. Tunnemme myös asunto-osake- ja kiinteistökauppaan liittyvän lainsäädännön sekä oikeat ja turvalliset menettelytavat. On ensiarvoisen tärkeää, että kaupanteossa ja kaupan loppuunsaattamisessa toimitaan hyvän kiinteistönvälitystavan mukaisesti siten, että kaikki toimenpiteet ja dokumentit tehdään varmasti oikein.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Myynnissä olevat kohteemme löydät myös Etuovi-verkkopalvelusta - tutustu!

Seuraa meitä myös Facebookissa

Siirry Facebook-sivuille tästä